Mível is jár pontosan a Cukorbetegség?
Tudom hogy 100 és 100 ilyen téma van.A helyzet nálunk a következő.A Tesvérem 17 éves és most derült ki hogy cukorbeteg mível elég messze élek tőle külfödön és nyáron meglátogat minket jó lenne tapasztalatokat szerezni hogy ez végülis menyiben változtatja meg az életvitelét.Ugye tesom 17 éves,Tini srác aki bulizik úgy ahogy a fiatalok szokták ami érthető is ebben az életkorban szerintem:)Olyan kérdésekre szeretnék választ kapni,hogy ez hogy befolyásolhatja az életét vagy eseltleg nektek hogy befolyásolta és milyen változtatásokat tetteket.Mert értem én hogy végülis az étkezésiszokása teljesen megváltozik(azért utánna olvastam).Mert a mi családunkban ez teljesen új és csak most értjük meg mi is ez pontosan:) A válaszokat/Tanácsokat előre is köszönöm.
21/L
Csak arra válaszolok amit kérdeztél, nem szeretnék papolni általánosan a cukorbetegségről...
Az én barátom 19 évesen lett az..Ha a testvéred kimegy akkor cukor helyett vegyél édesitőszert, hogy legyen ha bármihez kellene cukor akkor az helyett legyen.Gyümölcsök grapefruit inkább, alma. Ivással én csak annyit tudok, hogy nem szabadna..Az én barátom csakis kizárólag fehér száraz bort fogyaszt ásványvizzel...De nagyon sokan pl mindent összevissza isznak...és mégis jobb a vércukruk..
Figyelj arra, hogy az inzulinját vagy a gyógyszerét vegye be időben, és sokszor egyetek kevesebb adagokat. Kajákról utána olvashatsz, hogy miket készithetsz vagy vehetsz esetleg. kevés lisztes kaját, mostmár van zöldség elég fokuszálhatsz arra..barna kenyér..
Nem tudom, h még miket irjak.. de kérdezhetsz privibe is.
24/L
Ha meg nagyon édes szájú, akkor legyél felszerelve cukormentes nasikkal..
-első-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!