Milyen érzés a katéter? Nagyon rossz, mikor felteszik, kiveszik, meg közben is, meg hogy ott jön a vizelet?
Nekem programozott császár előtt tették fel, utána három órát vártunk az előkészítőben.
A felhelyezés nem fájt, a kivétel sem. De amíg vártunk, végig borzasztó erős pisilési ingert okozott, de persze nem tudsz pisilni. És nem múlt el, csak amikor kaptam az érzéstelenítést.
Nem fáj, de baromira kellemetlen.
a berakás, kihúzás kicsdit fáűj, feszít, csíp. amikor már bent van, akkor semmilyen, nem is érzi az ember, hogy jön a vizelet.
egy barátnőm műtét után megkért, hogy szóljak a nővérkének, mert pisilnie kell. hehe, mondtam, hogy van zacsija, csak engedje el nyugodtan... szóval észre sem veszi az ember. mondjuk én azt sem éreztem, hogy pisilni kell.
szülés alatt 2x kaptam katétert, menet közben ki kellett szedni, mert útban volt az orvosnak. később vittek műtőbe, visszakaptam. nem is éreztem. mondjuk sétálgatni macerás volt vele, mindig elfelejtettem, hogy az ágyra van akasztva :D
epeműtétkor már aludtam, amikor betették, még félkába voltam, amikor kiszedték, hogy nyugodtan menjek el vécére.
felfázáskor meg csak csapoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!