Tudnátok ajánlani nagyon erős fájdalomcsillapítót? SOS!
Figyelt kérdés
Lehet vénnyel kapható is..térdemmel van probléma, rendészetre mennék, megnézettem már, az orvos azt mondta ízületi gond, ezzel kell élni és gondolkozzak el a jövőn (annyira nem fáj, mint januárban, patella ín gyulladással kezdődött, futástól lett, örökletes-->anyámnak, nagyanyámnak is a bal térde fáj), szóval ez hosszú...én meg mindenképp rendőr szeretnék lenni, csak a kiképzést nem tudom mennyire bírná majd augusztus 21-től...javaslatok? HELP!
18/l
2017. jún. 28. 21:19
2/7 anonim válasza:
Sport krém,Ló balzsam .
DE ugye nem fogsz megbünteti ha rendőr leszel ?
3/7 anonim válasza:
Dona por, vagy kapszula visszaépíti a porcot.
4/7 A kérdező kommentje:
Sportkrém és lóbalzsam semmit sem használt, már próbáltam hetekig...az csak húzódásra, rándulásra van, nekem meg nem ilyen problémám van..Nyomozó lennék:D
2017. jún. 28. 21:55
5/7 anonim válasza:
Apranax.
Izom és izületi görcs és fájd.csill.
De nagyon erös, csak vényre lehet venni, és ha sokat szedsz, a gyomrodat szétcseszheti.
6/7 anonim válasza:
az ilyen vénynélküli gyógyszerek nem sokat használnak ha komoly fájdalmad van, mindenkép fordulj orvoshoz
7/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, Depo medrol injekciót adott most 3 hétig, de nem úgy tűnik, mintha változott volna...azt mondta, hogy ahol nekem fáj, az ízületi gond, ezzel kell élni, hétköznapi használatra mindenképpen jó a térdem, de rendészetre nem garantálja.
2017. júl. 1. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!