Ha elmúlik akkor is menjek el orvoshoz?
Az a helyzet ma reggel borzalmas csipo fájdalomra keltem. A derekam kozepen a gerincem olyan szinten fajt, hogy mozdulni nem birtam, olyannyira hogy felhívtuk az ügyeletet. Elpanaszoltam a hölgynek, hogy annyira faj a derekam alul, hogy felülni, leülni es sétálni is borzasztóan fájdalmas (ekkor mar 3 cataflam volt bennem) nem jöttekki végül az ügyelettől, mert a csaj azt mondta valószínűleg idegbecsípődés csak...CSAK. Azért nem birtam kb a hátamról egyik oldalamra sem fordulni sem felüni. fájdalom meg most is tart, de már valamennyire enyhült. Mikor lehajolok akkor vagy fáj a hátam, vagy majdnem összeesek mert nem tart. A bal bordámba is sugárzott a fájdalomból még délelőtt. Ez gerincsérv vagy vajon mi lehet?
21/N
Hat néha tornáztam kicsikét szép fokozatosan, és a tegnapihoz képest milliószor jobb. Viszont ha sokat ülök vagy sétálok akkor még érzékeny,de legalább most már letudok hajolni :)
Köszönöm szépen hogy érdeklődtél! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!