Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hogy vesekő? szerintetek?

Lehet hogy vesekő? szerintetek?

Figyelt kérdés
Már néhány napja borzalmasan fáj a bal oldalam, este reggel görcsöl a hasam. és állandóan olyan érzésem van mintha wcre kéne mennem, de nem kell. lehet hogy 1 vesekő indult.
2010. máj. 19. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Igyál nagyon sok folyadékot, hátha segít kihozni. Ugrándozz lépcsőn, bukfencezz- nekem azt javasolta régen a dokim,hogy átmozduljon a vesémben minden.
2010. máj. 19. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nem játék! Ha vesekő, akkor ugrándozhatsz lépcsőn, míg nem kerülsz sorra, hogy esetleg műtsenek.

Viszont!!! Nekem hasonló tüneteim voltak, és megvizsgáltak pl méhenkívüli terhességre is! Meg lehet mondjuk vakbél is ami egy idő után perforálódik! Ne várd meg a hétvégét, irány a doki!

Nekem egyébként mire bekerültem a kórházba elmúltak a tünetek,csak egy tágulat volt a vesémben, valószínűleg ott volt a pici kövecske amit észrevétlenül kipisilhettem.

2010. máj. 19. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!