A jövő héten megyek kórházba operációra, mivel benőtt a körmöm. Mikortól leszek képes tornázni?
lehet hogy az az oka hogy kör alakra vágoma körmömet de lehet h az h kiújul :( sztetek???
persze minnél előbb szeretnék tornázni, gondolom ez nem lesz rögtön lehetséges mivel lehet hogy leveszik az egész körmömet, kül a jobb lábam nagyujján van :(
meg már voltam egyszer ám most is naagyon félek :(
mit tehetnék h nem fáljek ennyire???
Úristen műteni kell???? Nekem is be van nőve és gennyes,de nekem csak télen, mikor magassarkúkat horodk és a lábujjamat összenyomja, nyáron nincs vele problámám.Nekem is jobb hüvelykujjamon van ez:S
Istenem én még nem voltam dokinál,mindig magamnak vágom ki, de visszanő a cipőktől. Neked mit mondott a doki?Mitő jöün ez elő és hogy kellene vágni a körmöt?
hát azt mondta hogy nem körre hanem kocka alakra kell vágni :P
szal nekem meg már látszika húsom is és tom milyen az ilyen beavatkozás...azért is félek :(
hát nekem 2szer vágták ki egyszer háznál a másik alkalommal a sebészeten. Nekem annyit csináltak hogy telenyomták érzéstelenítővel és utánna vártak é kivágták majd hazaküldtek:S
mstis bevan nőve, már 3-szorra nőtt be. Én saját magamnak kivágom itthon és már vagy 4 hónapja nem fáj! Nincs semmi hús kinövés. bocsi az off ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!