Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megéri használni?

Megéri használni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hajhullással küzködöm és szeretnék rajta változtatni.

Találtam a neten egy "Varga Hajcsepp" készítményt, amit szívesen kipróbálnék, viszont előtte szeretnék biztosra menni.

Főleg olyanokat kérdezek, akik jártasak a témában vagy esetleg használták ezt a szert és nekik hogyan hatott.

Mennyire jó termék ez?

Válaszokat előre is köszi. :)

19/F

2017. jún. 15. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Előbb azt kéne kivizsgálni, hogy mitől hullik a hajad 19 évesen! Mert, ha stressz, vitaminhiány, hormonális problémák, vagy hasonlók miatt, akkor semmit sem fog érni semmilyen hajcsepp! És más sampon, kencefice se! Ezt nem bántásból mondom, hanem, mert így van!
2017. jún. 15. 19:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem haragszom, hogy ezt elmondtad, sőt örülök neki, mert igazad van.

Az hogy miért hullik a hajam 19 évesen az egy nagyon jó kérdés. Nagyon szeretnék rájönni és változtatni rajta, ezért már egy jó ideje kutakodom (főleg a neten), hogy mi lehet a baj. Egy nagyon durva "önismereti projektbe" kezdtem bele, vagyis "megvizsgálom" magamat -próbálok rájönni, hogy főleg lelkileg hol a bibi.

Nagyon sokat stresszelek, ez az egyik dolog amit 100%osan elmondhatok magamról és már számtalanszor próbáltam váloztatni ezene - kutya nehéz. És lehetne erről még nagyon sokat beszélni.

2017. jún. 15. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!