Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi ideig kell hordani a...

Mennyi ideig kell hordani a fogszabályzót? éjszakai/állandó?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ameddig megfelelően nem áll a fogad. Én állandót 4 évig hordtam +1 év éjszakai volt.
2010. máj. 18. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:

A fogaid állapotától függ.

Van olyan ismerősöm akinek 1 évig volt, van olyan ismerősöm aki 8 éve folyamatosan fogszabis és még mái napig használnia kell.

2010. máj. 18. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:

igen,ez a fogaid állapotától függ,de én azt javaslom,h 1,5 évnél előbb ne hagyd a dokinak levenni,mert van néhány ismerősöm,akiknek 1,5 év után levették és visszaállt majdnem az eredeti állapotába,de volt olyan is,aki ebből kifolyólag másik orvossal fölrakatta újból,úgyhogy szerintem legyen addig ameddig szükséges,ne érdekeljen,h ronda,kellemetlen...

nekem is 5 évig volt állandó és az éjszakait azóta is hordom,nem zavar!!! (ez 3 évet takar)

az éjszakait az állandó összéveinek a feléig kell viselni! (miután levették azt!)--->jól megmagyaráztam,de remélem érted!:DDD

a lényeg:ne aggódj,megéri viselni,az eredmény kárpótol mindenért!

2010. máj. 18. 20:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi mindenki!:)

Hát nincs olyan nagy probléma a fogaimmal csak elöl 4 fogam áll kicsit rendetlenül. A többivel semmi baj. Erre sztetek milyet adnának?:/

2010. máj. 20. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!