Mennyi az esélye annak hogy nagy baj lesz?
Figyelt kérdés
A szituáció:
- Szedek 1 hónapja 5 mg Spitomint.
- Megittam pénteken 6 deci whiskyt nagyon gyorsan.
- Rettenetesen berúgtam, hánytam vagy nyolcszor, aztán másnap, szombaton még a vizet is kihánytam.
- Szombaton délután már tudtam enni, estére már egy pizzát is megettem.
- Ma (vasárnap) hajnalban rázott a hideg, lázas lettem, kivert a hideg veríték, alig tudtam lábra állni.
- Szintén ma már háromszor voltam wc-n hasmenéssel.
Betegség, vagy majd elmúlik?
Mi ez, és hogy?
Kezd aggasztani pl az is, hogy a két kulccsontom fáj ha nagy levegőt veszek. Beledöglök?
18/F
2017. jún. 11. 14:31
1/4 A kérdező kommentje:
A Spitominra eredetileg lehet inni, csak nem ajánlott. A gyomrom is fájt, de most hogy ettem és ittam vizet is, már jobb.
2017. jún. 11. 14:32
2/4 A kérdező kommentje:
Viszont már vagy hatodik alkalommal ittam úgy hogy szedem a gyógyszert, de szerintem az a rengeteg whisky lesz a hunyó, csak ha rágondolok is hányingerem lesz. Hosszas másnaposság? Alkoholmérgezés utóhatása?
2017. jún. 11. 14:33
3/4 anonim válasza:
Hosszas másnaposság, alkoholmérgezés. Talán nem kéne annyit inni.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor "Semmi baj" Köszöntem! Kaptál zöldet.
2017. jún. 11. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!