Mitől lehet szúró érzés a szívem alatti részen?
Figyelt kérdés
Szúró, nyilaló érzés keseríti már pár napja az életem. Bal oldalt a szívem alatti részen érzem. Ahhoz tudom hasonlítani mint mikor beszorul a levegő, csak sokkal intenzívebb fájdalom. Naponta többször jelentkezik, teljesen változó időszakokba (jelentkezett már nyugalmi állapotban TV nézés közben, illetve séta, mozgás közben is)van hogy csak pár percig tart, de volt már 20 perces is. Ilyenkor minden megmozdulás egy iszonyat nagy nyilalással jár, kísérleteztem már hogy megpróbálok ilyenkor nyújtózkodni, vagy esetleg nagyobb levegőt venni. De elmondhatatlan fájdalmat érzek ilyenkor. Felkerestem a háziorvost, aki hát persze semmi konkrétat nem tudott mondani csak adott pár beutalót(kardiológiára,ortopédiára), ahová jövő hét közepére kaptam időpontot. Addig szerintem egy örökké valóság lesz minden perc. Ezért fordulok hozzátok, esetleg volt már valakinek hasonló érzése? Mitől lehet? (ja azt hozzá teszem, hogy elég komoly gerincferdülésem van, páran az ismerőseim közül ezzel hozzák összefüggésbe, de én nem akarom elhinni, gerincemmel már kisgyerek korom óta van probléma, akkor miért pont most okozna ilyen problémát?!) 22/L2017. jún. 9. 19:32
1/1 anonim válasza:
szia. nálam is hasonló volt.
nagyon féltem hogy a szívem az ( régebben az orvosok túladagolták a káliumot és gyengébb azóta)
de megnyugodtam hogy csak a fele ilyen fájdalom volt a szívem. a legtöbb a rekesz izmok miatt volt.
azóta naponta iszok magnézium kálcium kombót es muktivitamint.
ha úgy erzem hogy ennek ellenére sem a legjobb ( front) vettem a gyófyszertárba herbália nyugtató hatású teát. ez segít és végre sportolhatok :D
de nézesd meg, remélem neked is csak a rekeszizmok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!