Milyen nyugtató hatású teát javasolnátok, ami tényleg használ?
Olvastam valahol, hogy a levendula, meg a komlótoboz jó lehet, ezeket láttam is üzletben külön-külön, de láttam olyat is, ami keverék, ha jól emlékszem Herbária Nyugtató teakeverék, abban is megvan ez a két növény (plusz még sok más).
Tudnátok ajánlani olyat, ami nektek bevált? Az alvással nincs bajom, de nappal sokszor szükségem lenne valamire, ami nem Xanax...
A komlótobozról olvastam, hogy álmosít, azt se bánom, csak hasson.
Ó, értem. Tehát ha mondjuk férjnél lennék, akkor is gumival kellene védekeznünk? És ha gyereket akarnék? Akkor szerinted hogy hozzuk létre úgy, hogy nem "érintkezünk", mert hátha gyerekcsinálás közben valamit elkapunk egymástól?
Mivel nem vagyok ribi, elég kevés férfival kerültem ilyen jellegű kapcsolatba, az esélye, hogy elkapjak vmit, elég csekély.
De te sz.arakodj csak a gumival továbbra is, remélem sose tudod meg, mennyivel jobb anélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!