Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb hány kilonak kene lennem?...

Kb hány kilonak kene lennem? 14L,168cm?

Figyelt kérdés

2017. jún. 5. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
55 alá nem szabadna menned,inkább 58 körül,de ez azért sok mindentől függ.
2017. jún. 5. 10:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Férfiaknál: testmagasság - 100

Nőknél: testmagasság - 110

Vagyis neked elvileg az 58 kiló lenne az ideális.

2017. jún. 5. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Első: Ne viccelj már, én 26/F vagyok, 172cm, és 52-53kg, "súlyosan alultáplált", és már nem tudom mióta így élek. :D Több mint egy évtizede azt hallgatom, hogy így kórházba kerülök tápvízre, stb...Kamu. :D Az egyetlen rizikófaktora szerintem az, ha elfog valami nagyobb betegség, akkor jobban összeroppan a szervezet, mert nincs tartalék energia.

Kedves kérdező: Mivel fejlődésben vagy, ezért ha lehet ne nagyon fogyókúrázz, ha csak nem vagy nagyon túlsúlyos. Ugyanis a szervezeted most van fejlődésben, inkább kapja meg most mindazt, amire szüksége van, ha kell kicsit többet is, majd ha leálltál a növekedéssel már, akkor lehet ezeken gondolkodni. :)

2017. jún. 5. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 Egy nő is gázul néz ki 172 cm-es magassághoz ha csak 52 kg,nemhogy egy férfi.

Én 163 cm magas vagyok és ha 52 kg alá megyek,akkor már nem tetszem annyira magamnak és több ismerősöm meg is kérdezi,hogy fogytam-e,pedig némi izom is van rajtam mert edzem,nem akarok teljesen formátlan lenni.

2017. jún. 5. 10:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Oké rendben

Köszönöm mindenkinek :)

2017. jún. 5. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!