Ki szeret a csapba húgyozni?
Esetleg praktikus sorrend: bele a kádba, aztán úgyis fürdés. Persze nem a sárga vízben a kettő között változik a káddugó állapota.
Meg lehet spórolni naponta 1 percet a WC-re menéssel, az 70 év alatt 25500 perc, ami 425 óra, ami majdnem 18 nap extra szabadidő :)
Én a csapba még soha nem próbáltam belepisálni, csak a mosdókagylóba. Oda viszont rendszeresen szoktam.
Kevesebb víz kell a leöblítéshez, kényelmesebb, mert pont jó magasságban van. Nem kell kihámoznom magam a ruhákból és ráülnöm a wc-re, csak lehúzom a sliccem és mehet. Tehát gyorsabb is. :)
Én szoktam a mosdóba, mosogatóba hugyozni :D tök jó móka és sokkal egyszerűbb is, plusz megspórolok egy tartálynyi vizet is.
A tus lefolyójába is belehugyozok.
Ha odakint vagyok akkor meg kukába szoktam belepisálni, teljesen szándékosan :D legalább pukkasztom egy kicsit a kukába turkáló büdös csöveseket, hogy könyékig a hugyomban tapicskálhatnak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!