Hajhullást mi okozhat és mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
sziasztok 21 éves Lány vagyok. Az elmúlt évben kezdett el hullani a hajam de azóta egyre brutálisabb voltam már vérvételen is az hébe-hóba kimutatja a pajzsmirigy alul működést de nem mindig. 2 naponta mosok hajat mert hosszú és hamar zsírosodik. (mostanában napi min.: 10 szál de van hogy több is. szerintetek? valakinek valami ötlete mit lehetne tenni ellene?#hajhullás haj
2017. máj. 31. 15:26
2/3 anonim válasza:
Naípi 100-150 hajszál hullik ki naponta, efölött nem normális.
Persze pajzsmirigy alulműködés esetén lehet erősebb a hajhullás, de gondolom erre kaptál gyógyszert.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmi gyógyszert mert nem mindig mutatja ki a vérvétel... van az több is mint 10 csak mikor írtam anyit szedtem össze a ruhámról.. de az ágy is tele van a fésű pedig hetente megtellik brutálisan.
2017. máj. 31. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!