Ha megjelenik az aranyér utána már nem vérzik?
Figyelt kérdés
Eddig nem látszott semmi csak vérzett. Eleinte nagyon fájdalmas volt a nagy dolognál, aztán csak vérzett, most nem vérzik és nem fáj, csak hosszanti dudor látszódik. :S Help!2010. máj. 17. 18:14
1/10 anonim válasza:
Ha nem megy vissza akkor sztem menj el egy dokihoz,hogy szedje le..,gondolom nagydolognál jön elő!Ha visszahúzódik és nem vérzik nem érdemes vele foglalkoznod!
2/10 anonim válasza:
Javaslom keressél fel egy talpmasszőrt. A feleségemnek javasolták, aki sokat szenvedett aranyérrel, már műtéten gondolkoztunk. 3 hónapja jár, azóta semmilyen panasza nem volt. Én sem hittem benne, de gondoltam egy próbát megér...
3/10 anonim válasza:
Szia! Nekem is szokott ilyen lenni, de sztem nem aranyér. Szimplán akkor van, amikor nagy dolognál nagyobb jön ki a kelleténél, és szúrást érzel pl gondolom, aztán vérzik kicsit. Ez a méret miatt szokott lenni (nálam legalábbis, mert én pl sok hidegkaját eszek) utána meg fáj kicsit, aztán marad egy kis pukli. Van amikor lemegy. De nekem van amikor picit ott szokott maradni, de igazából ha nagyon nagy dolog van, akkor mindig az szokott picit vérezni :S Szóval sztem nem para. De ez egyéni vélemény :)
4/10 anonim válasza:
Vegyél egy Mastu-s aranyérkenőcsöt a gyógyszertárban.
Minden este kend be. Ez elmulasztja.
5/10 anonim válasza:
nekem is volt negyedfokú aranyerem, kórházban kötöttem ki miatta, nem szimpla műtéttel távolították el a 4 centis vérrögöt,ami keletkezett benne. én az aurobin kenőcsöt ajánlom kizárólag, nekem az segített csak és kizárólag, amíg nem történt meg a műtét. detralex kapszulát is irathatsz fel háziorvossal, az a visszereket összehúzza, kúraszerűen kell szedni, és ha megvastagszik az aranyér, arra jó hatással van, nem okoz panaszt darabig egy ilyen kúra után.
6/10 anonim válasza:
A belső aranyér vérzik, a külső nem.
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem most hosszúkás kis dudor, de csak ha széthúzom, akkor látszik. meddig várjak, hogy lemegy-e vagy nem?
2010. máj. 17. 19:59
8/10 anonim válasza:
Ha szerencséd van, pár nap alatt visszahúzódik, használj rá aranyér-kenőcsöt.
9/10 anonim válasza:
nekem 2 hét volt míg teljesen elmúlt
10/10 A kérdező kommentje:
utolsó: mit használtál rá? vérzett v csak dudort éreztél? dokinál voltál?
2010. máj. 20. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!