Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a lábam, ha?

Mitől fájhat a lábam, ha?

Figyelt kérdés

Lábikra, lábszár görcs, húzódó érzés, feszülés van, változó mértékben, csak az egyik lábon, már február óta.

Voltam érsebésznél, angiológusnál, ortopédusnál.

Magnéziumot szedek. Kompressziós harisnya, visszérre való kenőcs nem használ, érszűkületet kizárták, mozgásszervi panaszokra való kenőcsök szintén nem használnak.

Valakinek valami más ötlete még, hogy mitől lehet ilyen?

2017. máj. 30. 11:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Továbbá nem vagyok cukorbeteg, nincs lúdtalpam se.
2017. máj. 30. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
visszérfájdalom például okozhatja. KÖnnyű, nem megterhelő mozgást javasolnék napközben, pl 1-2 km séta, guggolások, stb... Ha napközben "használod" a lábad vérkeringését, a panaszok csökkenhetnek, amennyiben ez a gond.
2017. máj. 30. 14:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Sétálok nap közben, minden nap, séta közben többnyire nincs panaszom, de volt már, hogy akkor is előfordult. Az angiológus azt mondta nekem, hogy ha visszér, akkor a kompressziós harisnyától és kenőcstől legalábbis javulni fog, de nem javult.
2017. máj. 30. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Idő kell neki, nem pár nap, hanem hetek
2017. máj. 30. 15:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Két hete már.
2017. máj. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!