Nyaki röntgen leletben az mit jelent, hogy "nyaki lordosis elsimult"?
Figyelt kérdés
Ez jó vagy rossz jelemző? Fülzúgás miatt voltam nyaki röntgenen.2017. máj. 29. 17:50
1/4 anonim válasza:
Nem tul egeszseges, de gyakori azoknal, akik pl sokat ulnek gep elott.
Nekem is ilyen volt az eredmenyem nehany eve...
2/4 A kérdező kommentje:
Ez okozhat fülzúgást, hátsó koponya fejfájást?
2017. máj. 29. 18:43
3/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, utólag nyitottam meg a linket. Köszönöm a válaszod, nagyon hasznos volt! Neked mivel sikerült javítani rajta? És neked milyen panaszokat okozott?
2017. máj. 29. 18:44
4/4 anonim válasza:
Engem szedules miatt kuldtek el nyaki rontgenre, de nem ez volt az oka.
Gyogytornat javasoltak ra amugy, vagy joga gyakorlatokat, utobbi nagyon bejott a nyaki es vall feszulesekre, de nem hiszem hogy ezzel helyreallt volna a rendes ive. Munkambol kifolyolag egesz nap gep elott ulok, tehat lehet tobbet hasznalt volna ha ez nincs, de hat dolgozni kell :)
Nekem tulajdonkeppen nem okoz panaszt, nem is tudnam, hogy ilyen van, ha anno nem kuldek volna rtg-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!