Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Porcerősítő serdülőknek?

Porcerősítő serdülőknek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, viszont ezt kéne szednem, de egyikhez sincs az odaírva, hogy gyerekek, esetleg serdülők is szedhetnék, mindhez azt írják, hogy nem ajánlott. Én most a Dona nevűt vettem meg, állítólag nagyon jó. Viszont ahhoz is az van írva. Tudtok porcerősítőt ilyen fiataloknak? Esetleg szedhetem a Donát? Milyen következményekkel jár, ha van következménye?
2017. máj. 29. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy szedd? Miért? Orvos mondta? Akkor tőle kérdezzétek meg, hogy melyik fajtát.
2017. máj. 29. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha orvos mondta, akkor szedd.

Ha magadat akarod kúrálni, akkor inkább menj el olyan tornákra, amik erre szakosodnak. Pl olyanokra, amiket a rehabilitáció alkalmával szoktak alkalmazni a gyógyulófélben lévőknél.

2017. máj. 29. 11:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát az orvos annyit mondott összesen, hogy rengeteg vény nélkül kapható porcerősítőt be tudok szerezni. Ennyi.
2017. máj. 29. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!