SOS! Ha nincs már meg a torokmandulám, attól még lehet tályogom?
Figyelt kérdés
Tavaly ugyanilyenkor voltam beteg, majdnem meghaltam vérmérgezés miatt, kimetszették a torkom és tágították hogy eltűnjön a gyulladás. Utána kivették a mandulámat rá kb 3-4hónapra. Na most ugyanúgy kezdődik a betegség mint akkor, nehezebben tudok beszélni, furcsa orrhangom van, ráz a hideg és folyik az orrom meg ilyen apróságok :S Valószínű, hogy ugyanez a bajom? Mert akkor magamtól vonulok a kórházba, nagyon félek :(2010. máj. 17. 15:43
1/2 A kérdező kommentje:
bocsánat nem kimetszették, hanem be, csak már nagyon ideges vagyok :(
2010. máj. 17. 15:43
2/2 anonim válasza:
nekem kivették a torok mandulám meg az orrot is.. vissza nött a torkomba és ránött egy tályog. ugy hogy szerintem lehet.. ha nehezen tudsz nyelni, vagyis egyre nehezebben akkor lehet... orvos nem árt azért!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!