Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pedofil az, aki 60 évesen egy...

Pedofil az, aki 60 évesen egy 20 évesbe (fiatal felnőttbe) szerelmes?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 14:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem, csak önző.
2010. máj. 17. 15:45
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

undorito. Szerintem nem igaz,hogy a szerelmben nem számit a kor és a távolság

Hozzáteszem,egy egészséges 60 éves ember szerintem nem érdeklődik komolyabban (szerelem,kapcsolat) a 20 éves korosztály iránt,és forditva sem. Ha ilyen kapcsolat születik ott egyik ember sem normális ebben biztos vagyok

2010. máj. 17. 16:48
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

Találkoztam már olyan 60 évessel, akire azt mondtam volna 35... És vannak idősebbnek tűnő 20 évesek is...

Ha nő a 60 éves, és pasi a 20, akkor valóban undorító.. ha fordítva, akkor kevésbé..

2010. máj. 17. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

hát elég durva a korkülönbség:S

köztem és a szerelmem között is 15 év van,de a 60 meg a 20 együtt az már durva...de ez csak az én véleményem.

2010. máj. 17. 20:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nő hatvan éves, és a fiú húsz, akkor a fiúnak anyakomplexusa van.
2010. máj. 18. 10:41
 16/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! csak pontosítani akartam magamban a pedofilia fogalmát

am 16/L vok és nem találkoztam még ilyen esettel csak hallottam róla nemegyszer

2010. máj. 18. 15:37
 17/17 anonim válasza:
nem pedofil, de nem gyakori, habár van ilyen rengeteg.. tudod pl amikor az öreg elveszti felesègèt, özvegy, nincs kapcsolatban a gyerekeivel magányos, beleszeret egy fiatalba ès remènykedik h vèn korára valaki gondját viseli, cserébe a csajszi kèsõbb megkapja az öröksègèt.. lehet h rossz, de lehet h közben jól èrzik magukat ès akár szerelmbe is esnek egymásba, minden lehetsèges.. ès nõ60 srác 20 felállás sem olyan rossz sztem :)) mondjuk kinek mi, èn nem tartom fontosnak a kort, nem várom el h a fiatalabbak tiszteljenek ès így az idõsebbekkel is csak úgy viselkedem mint egy kortársammal (: (okéh a tanárok kivételek (:)
2013. nov. 6. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!