Mennyi idő alatt hat a Vermox? Illetve ez biztosan giliszta?
Figyelt kérdés
Kisfiam beteg lett, ezért elvittem orvoshoz. A vizsgálat végén megkértem az orvost, hogy nézze már meg az orrát, mert pár napja állandóan túrja, nem e tüntetett el benne valamit. Megkérdezte, hogy a fenekét vakarja-e. Mondtam, hogy igen, na de állandóan kotorja a popsiját, és nem vakarózik többet, mint máskor. Ő azt mondta, hogy gilisztás a kicsi, írt fel rá Vermoxot. 2 napja kapott 1 szemet, tegnap is megkapta az 1 szemet,de nem látok a székletében gilisztákat. Sem tegnap, sem ma. Még nagyítóval is megnéztem, de nem láttam semmit. Mennyi idő alatt ürülnek ki? Lehet, hogy csak napok múlva jelentkeznek? Illetve ezek biztosan giliszták? Nem volt székletvizsgálat, de ha nem jelentkeznek, kérni fogok.2017. máj. 26. 11:08
1/1 anonim válasza:
Ha lenne gilisztája, (nemem volt) széklet nélkül is elkezdenek kijönni ugyanis a vermox kihajtja nem megöli őket! A kisfiadbak semmi baja nincs ha nem látsz gilisztákat, a vermox egyebkent nekem kb 1-2ora alatt elkezdett hatni es 3. Napra mar 1gilisztam se volt. Amit nem hittem ezert még 4kurat megcsinaltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!