Mi történe azzal, aki a 7. dik emeltről ki esne vagy ki ugrana?!
#9 Válaszolónak.
De például aki alkoholt fogyaszt előtte,az is sokkot kap?Vagy az csak rátesz egy lapáttal hogy ne érezzen semmit?
Tudomásom szerint létezik olyan, hogy valaki zuhanás (szabadesés) közben "szörnyethal", de ehhez jóval hosszabb idejű zuhanás kell, mint a hetedikről történő kiugrás-kiesés.
Az érzés maga pedig érdekes, mivel elárasztja a testet az adrenalin. Ahhoz hasonló, mint egy durva hullámvasút a lejtmenetben vagy a bungee-jumping.
Ha bevállalós vagy, tudom ajánlani.
A hetedikről való kiugrás-kiesés az esetek nagyon nagy részében vagy rögtön a földet érést követően vagy nem sokkal azt követően halállal végeződik.
Akik esetleg túl élik, a további életükben általában azt sajnálják, hogy túlélték. Mert például nyomorékok lesznek, ágyhoz vagy kerekesszékhez kötöttek, hátralévő életükben mások segítségére szorulnak.
Úgyhogy inkább vigyázz!
Ha szar az élet, keress valakit, barátot, szerelmet, terapeutát, pszichiátert, egyházat, karitatív vagy civil szervezetet, valamilyen közösséget. Fogsz találni segítséget.
#14 Válaszolónak
Nem szeretnék meghalni ahogy fentebb írtam is,csupán érdekel ez a dolog.A másik én ilyen le ugrós dolgokban sosem vettem részt,nem is szeretnék ilyenekkel kisérletezni mivel nagyon félek.Ha mégis öngyilkos akarnék lenni,pont ezt a módszert nem választanám.
Az előző válaszomhoz: az érzés, amit írtam, csak a zuhanásra vonatkozott.
Az ütközés mindenféleképp brutális.
Akár piával, akár a nélkül.
Ne akard megismerni!!
7 emeletről kb 1 másodperc alatt padlót fogsz... sok időd nem lesz felfogni a dolgot....
Sok mindentől függ, hogy mi bajod lehet....
Ha talpra érkezel, akkor csak józan paraszti ésszel... combcsont biztos kiugrik a medencecsontból, térdek, boka.... + a belsőszervek a hirtelen lassúlástól leszakadhtnak .... belső vérzés stb....
Fejre esve egyértelmű... eltörik a nyakad, betörik a koponyád, + belső szervek hasonló serülése....
Hátra esve gerinc, belsőszervek, + a fej az ostorcsapás elv miatt....
Hasra esve bordák, belsőszervek, fej, az ostorcsapás elv miatt.
Kb ennyi, amennyit így elgondolkodva eszembe jutott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!