Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hüvelykujj a lábamon mindig...

Hüvelykujj a lábamon mindig probléma van vele. Tovább lent?

Figyelt kérdés

Olyan problémám van, hogy lábamon a hüvelykujjamm mindig benyől a húsba, és aztán nem tudom kinyírni a körmöt, mert benyől. És aztán begyulladd, és ha beutom akkor a csillagokat látom vagy elég ha arra valaki rá lép. Mindig a hüvelykujjammal van a gond a lábamon. Hogy magyarázzam meg, mind a két felin az ujjamon benyőlt a húsba. És ugyanígy volt a jobb lábamon is, és mindig az a hüvelykujj. Mar 6 szor csinálták, lehethogy a doki akinél már voltam regalab 10x. Nekem is így ez szenvedés, mert a cipőben is nyomja az ujjam ha be van kötve. Már az utóbbi időben járok pedikurnohoz, és megszabadította, mert tényleg már nem szeretnék menni dokihoz,elég volt. Nem vicc ez ujj. A pedukurosno azt mondta, hogy vegyem le az egész körmöt, nem tudom, azt mondta nekem háziorvosom is.

Mit javasoltok, mit csináljak? Nem szeretnék vele már küzdeni, szenvedni.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2017. máj. 23. 11:08
 1/4 A kérdező kommentje:
***Mar 6 szor csinálták, lehethogy a doki akinél már voltam 10x, az is lehet, hogy a doki rosszul csinálta meg, vagy már tényleg nem tudom mit csináljak.
2017. máj. 23. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:

A körömszélbenövés makacs dolog tud lenni.

Járj tovább a sebészhez. Nekem is volt ilyen, kivágták vagy tizenötször, tizenhatodszorra jó lett.

A másik lábamon is volt, ott már az első műtét megoldotta.

És miután megoldódik majd, úgy vágj körmöt, hogy ne vágd ki a sarkait, mert attól hajlamos benőni.

2017. máj. 23. 11:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. És muszáj mutetni? Mert a pedikuros néni azt mondta, hogy ott nem altatnak el ha leveszik az egész körmöt.
2017. máj. 23. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell levenni az egész körmöt, csak mélyen ki kell vágni egy ambuláns, helyben elvégzett kisműtéttel. Nem altatnak el hozzá, egy injekciót kapsz a lábujjadba, mint a fogorvosnál a szádba, és pár percen belül érzéstelen lesz, nem fogsz fájdalmat érezni.
2017. máj. 23. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!