Van itt valaki aki szed Lamolepet?
Figyelt kérdés
Más nevén Lamictált. Mik a tapasztalatok? És mire írták fel?2017. máj. 15. 09:38
2/5 szamo77db válasza:
Apám szedi epilepszia ellen. De állítólag pszichés stabilizáló hatása is van. Eddig semmilyen mellékhatást nem tapasztalt.
3/5 anonim válasza:
Enyhe bipoláris depresszióra és kényszertünetekre írták, amellett, hogy a kényszertünetek megszűntek, a depresszív fázisok enyhültek, semmi durva, vagy hátrányos mellékhatást nem tapasztaltam, sok más szerrel ellentétben.
Igaz, hogy ameddig szedtem, folyton késztetést éreztem az alkotóművészetekre, de ez szerintem annyira nem nagy hátrány. :D
4/5 anonim válasza:
Epilepsziára szedek 100 milit reggel este
Eddig jól működik
"Csak" kétszer volt rohamom
Egyszer kialvatlanság, egyszer stressz miatt
5/5 anonim válasza:
Minimális alkoholt sem isztok a lamolep mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!