Egyetem miatt ingerult, stresszes, ideges vagyok, nem tudok aludni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyik legnagyobb problemam az, hogy mindent tulaggodok. Hetekkel, 4-5 nappal prezentalasok elott annyira izgulok, vegul pedig kibirom. A legnagyobb problemam az, hogy nem otthon lakom, hanem mas varosban, es akikkel lakom, azokkal nem egy az erdeklodesi korunk, plusz nekem rengeteg van tanulni, ok meg egesz nap tv-t neznek.
Igaz mostanaban csak 3 napot vagyok fenn, viszont rossz, hogy idom akkor ossze-vissza jarkalni nincs, a csajokkal temam megint nincs.
2017. máj. 15. 08:38
1/2 anonim válasza:
Bennem is most jött ez elő, igaz én még csak érettségizek, de emelt angolt csináltam meg közgáz érettségit kell tennem és ezek miatt nagyon izgultam úgyhogy én se tudtam aludni meg rengeteget stresszeltem. Én a citromfű teát tudom ajánlani, de a rendeset, nem a filtereset. Magnézium, b komplex, én szedtem még citromfű tablettát is. Meg esetleg homeopátiás szerek pl: valeriana. És kitartás, tudom még csak most jön a neheze, de mindjárt itt a nyár és lazíthatsz :)
2/2 anonim válasza:
Én is sokat stresszelek, szerintem a sport sokat segít levezetni az idegességet, próbáld ki :) Ha van lehetőséged keress új albit, új emberek, új lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!