A Dianne 35 milyen mellékhatásokkal jár együtt?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és van egy két pattanásom.Álítólag elmúlik tőle.De olyat is olvastam ,hogy meghízhatok és azt nagyon nem szeretném.2010. máj. 16. 14:02
1/5 anonim válasza:
mindegyiktől meghízhatsz, ha hajlamos vagy rá, ez mkinél más.De am nem magától a tabitól hízol.Amúgy keress rá neten a betegtájékoztatóra h milyen mellékhatásai lehetnek.
3/5 anonim válasza:
Egyetértek elsővel. A kajában és nem a gyógyszerben van a sok sok kalória, amitől meghízhat valaki. :) Mindenki máshogy reagál a különböző gyógyszerekre, van akinek beválik, van akinek nem. Igazából kipróbálás után látod, Nálad okoz-e rossz mellékhatásokat.
Én pont a Dianét szedtem, sok éven át. Semmi negatív mellékhatása nem volt.
4/5 anonim válasza:
Ha egy két pattanásod van, miért akarsz ilyen erős gyógyszert szedni? Orvos felírta már, vagy csak tervezed?
Ha nincsenek súlyos problémáid, akkor eszedbe se jusson szedni.
5/5 A kérdező kommentje:
Orvos írta fel természetesen, de mégis kicsit tartok tőle.
Pozitiv hatásokat észlelt valaki?Mint mondjuk a mell növekedése vagy bármi?
2010. máj. 25. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!