Régebben elmart pattanások, szúnyogcsípések miatt foltosabb a bőröm. Hogy lehet halványítani ezen?
Figyelt kérdés
Még fiatalabb koromban mikor pattanás,de inkább szúnyogcsípéseim voltak mindig vakartam őket,néha sebesre.Már úgy bánom,mert foltosabb a bőröm azokon a helyeken és olyan feszélyezvve érzem maga. Nyáron úgy szeretek atlétákat hordani,de ez úgy zavar. Inkább a karom felső részén,meg a vállamnál hátul van ilyen. Láttam már csúnyábbakat is másnál,de attól még zavar.Mikor lebarnulok néha jobban látszik 1-1 ilyen elmarás helye,de lehet mégis olyankor a szebb mint fehérebb bőrön.Van akinek ilyen volt? Hogy lehet halványítani azon kívül,h az idő is tesz róla,h jobb legyen,mert azért régebben talán rosszabb volt. Napbarnító krém? Ha van másnak is ilyen kérem írjon.2010. máj. 16. 12:33
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem azt mondta a kozmetikusom (hasonló problémáim vannak), hogy gyümölcssavas lemaratós kezeléssel el lehet tüntetni őket. Ez elvileg nagyon sokáig tart, mert először egyre erősebb aztán egyre hígabb savakkal kezelik az arcbőrödet, meg drága is, azt hallottam, ha sima citromlével kezeled otthon, akkor kb ugyanolyan hatást érhetsz el, csak végig kell dörzsölni naponta egy szelet citrommal, és fokozatosan halványulnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm a válaszodat. Ezt ki fogom próbálni,tök jól hangzik! Én is ilyesmire gondoltam,hogy vmivel ami talán lehámlasztja vagy ilyesmi,merthát idővel mindig szebb szóval csak eltünik előbb-utóbb! Te ki fogod próbálni vagy próbáltad már? Gondolom minden nap.. jó citromszagú leszek:)
2010. máj. 18. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!