Hideg kéz és láb?
Egyfolytában hideg a kezem(főleg).A lábam is hideg szokott lenni.Mindig felmelegítem,de mikor pl.a zsebemből kiveszem,akkor szinte azonnal hideg lesz és kezdhetem előröl.
Nincs hideg a szobámban,a suliban is meleg van(úgy ahogy),de akkor is jéghideg a kezem.
Egyszer megfogta egyik barátnőm és :
-TE ÉLSZ MÉG ?????
Utána meg nézegették,hogy milyen hideg a kezem és kérdezték,hogy fázom-e vagy mi van.Volt aki megnézte a pulzusom és furcsán nézett rám.Elvileg nem érezte a pulzusomat a karomban :D
Én is tapogatom ott,de nem érzem a pulzusom.A nyakamnál érződik,de a kezemnél nem.
Annyira zavar,hogy olyan a kezem mint egy jégcsap és nem tudom,hogy mitől lehet.
Stressztől lehet ?Vagy alvás ?(elég rosszul alszom)
Vagy mitől lehet ez ?
A segítséget köszönöm !
15l
(ez lemaradt :/)
Szerintem ment el orvos hoz, lehet hogy keringési zavar
Privibe beszélünk?
Köszönöm a választ !
Beszélhetünk privátban.
Nincs Iphone-om -.-
Minden nap van tesi és otthon még biciklizek és tornázok is.Nem egy nagy szám,de azért ez is mozgás.
Nem értem,hogy miből gondoltad,hogy Iphone-om van.Hidd el,nem vagyok egy plázacica féleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!