Nagyon fáj a torkom és ki van száradva mit tegyek vele? :' (
Figyelt kérdés
Rendesen sírok
Faj a torkom es egy csík benne amit lattam az vörös és faj
Valamelyik nap felkeltem es mar fájt most meg nem kapok levegőt rendesen az orromon meg ki van szaradva a torkom es nem kapok tole rendesen levegőt irital mit tegyek ezzel?
Olyan szhar mert olyan ...érzékeny vagyok mindenre és holnap 8kor kelek és mindjárt éjfél :(
Bocsi ha rondán írtam
2017. máj. 9. 23:30
2/7 anonim válasza:
Pár kanál méz segít ha nincs facsart citrom levével öblítsd le majd sok vizet igyál .
3/7 A kérdező kommentje:
Ettem mézet de semmi meg most az orrspray átment a szamba es szörnyű érzés :/ Jezusom
17/L amugy
2017. máj. 9. 23:41
4/7 anonim válasza:
Próbáld azt a mézet és citromot... mondjuk teával. (vagy amivel kedved tartja, csak meleg legyen) Nekem ez bejön.
5/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2017. máj. 9. 23:52
6/7 anonim válasza:
Semmilyen fájdalomcsillapító nincs otthon? Holnap orvos!
7/7 A kérdező kommentje:
Advil meg algopyrin meg van pár
Az jó rá?
Meg zorogni se akarok
De pl az orrom es a szám kozott rohadtul faj es meg mindig nem tudok aludni ... gáz mert mindent elkapok egyből
2017. máj. 10. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!