Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Véletlenül anyám gyógyszerét...

Véletlenül anyám gyógyszerét vettem be. Lesz bajom?

Figyelt kérdés
Anyám 50 mg-os betalock-át vettem be az én 10 mg-os helyett. Miután bevettem, rohantam kihányni. Árthat valamit?
2010. máj. 15. 18:07
 1/6 anonim válasza:
Mivel kihánytad, biztos nem lesz. Egy szemtől amúgy sem lenne komoly bajod.
2010. máj. 15. 18:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak azért parázok, mert nem láttam, hogy kijött volna. Bár lehet, hogy figyelmetlen voltam. Picit mintha most nyomottabbnak érezném magam, de remélem, hogy nem lesz semmi baj!
2010. máj. 15. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:

a betalock csökkenti a szívfrekvenciát, leviszi a vérnyomást, ha nyomott vagy, szédülsz ne csodálkozz. fontos, hogy pihenj és nehogy sportolj vagy komolyabb fizikai erőt fejts ki! inkább feküdj és polcold fel a lábad! esetleg igyál egy nagyon erős kávét.

a gyógyszerekkel pedig vigyázz legközelebb!

2010. máj. 15. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De a kávé és a betalock... Nem lesz rosszabb, vagy valami?
2010. máj. 15. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
egy alkalommal nem lesz a kávétól bajod, hatástalanítja a gyógyszert,pontosabban ellendolgoz neki.Másik tipp:Smecta por gyorsan,nem engedi felszívódni
2010. máj. 15. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Smecta egy jó ideje nincs itthon, de akkor úgy látszik, nem rossz, ha van itthon. Bár nem tudom, hogy lehetek ilyen figyelmetlen =S. 18:00-kor szoktam bevenni a Betaloc-ot, és anyám is. Most megkért, hogy vigyem be neki, mert nincs valami jól. Persze, szívesen bevittem neki, és direkt még a konyhapult másik végére tettem ki az ő gyógyszertét, az enyémet meg a konyha asztalon rendeztem el (mert nem egy szem gyógyszer kell). Raktam volna vissza anyám gyógyszerét vissza a szekrénybe, és én a konyhapulton lévőt vettem be, nem azt, ami az asztalon van. Rohantam is hányni. Nehogy valami baj legyen, mert már volt régen probléma ebből =S. De már jól vagyok, nincs semmi baj. Az elején azt hittem, hogy be fogok aludni, meg hasonlók de nem :).
2010. máj. 15. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!