Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel az anyajeggy...

Szerintetek ezzel az anyajeggyel lehet problémám?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy elrákosodhat vagy ilyesmi ?

Mert ilyesmiket olvastam hogy csak akkor kell levenni ha fáj illetve vérzik de nekem ilyen tünetek nem jöttek elő

Képek :

[link]

[link]

2017. máj. 4. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát én minden évben megyek rendelőbe levetetni, ami dudoros, és akkor át is nézik őket, és szólnak, ha valamelyikkel baj lehet.

Nem néz ki veszélyesnek, de nem néz ki így a bőröd ápoltnak sem. De nem tudom, a hajas fejbőr alatt ha ennyi hajszál nő rajta, hogyan tudják úgy levenni, hogy a hajhagyma megmaradjon. Nekem ennél kisebbeket vettek le a hajam alól, nem láttam, nő-e belőle hajszál, le tudták égetni úgy, hogy a haj megmaradt mindegyszálig.

2017. máj. 5. 00:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát igen igazából attól tartok én is hogy milyen lenne utána

hogy nézne ki ott

2017. máj. 5. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát mivel az esztétikum JAVÍTÁSA a cél, csak akkor veszik le, ha SEMMI nyoma nem fog maradni. Ezt ránézésre és nyomkodásra meg tudja mondani az, akinek rutinja van benne, szóval csak elmész egy kozmetológiai magánrendelőbe, és egy félórás ülés alatt az egész testedről leszednek mindent, amivel bajod van, illetve végigböngésznek, és ha bármit találnak, leszedik.

Nekem a régi jó viszonyra tekintettel hosszas rimánkodásra szedtek le olyat is, amire azt mondták, hogy nem garantálják, hogy nem lesz nyoma, de azokkal is jobban jártam így, mert jobb lett, mint volt.

2017. máj. 5. 00:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Az esztétikumot inkább javíts a hajad megnövesztésével, mert az sem egy matyóhímzés.
2017. máj. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!