Lehet hogy allergia?
Figyelt kérdés
A bal oldali orrlyukam be dugul nagyon a jobb meg tiszta. Náthás sem voltam csak ugy magától kb 1 hete kezdődött.
Eddig soha semilyen pollen vagy más allergiám nem volt létezik,hogy 22 évesen alakul ki az allergia?
2010. máj. 15. 15:23
2/7 A kérdező kommentje:
Először tüsszögéssel kezdődött és nem okozott problémát csak reggel volt bedugulva mikor fel ébredtem,de utána ki tisztult és egész nap nem zavart,de most már egyre rosszabb.
2010. máj. 16. 07:44
3/7 anonim válasza:
Próbáld ki,hogy hanyatt fekszel teljesen, párna nélkül...ha bedugul akkor orrsövényferdülés.Ha csak néha dugul el, akkor lehet allergia vagy enyhe arcüreggyulladás, de még sok más is.Ha nagyon zavar akkor menj el orvoshoz szerintem.
5/7 A kérdező kommentje:
Te meg egy Emeletes Marha.
2010. máj. 17. 16:11
6/7 anonim válasza:
az nem jelent semmit h 22 éves vagy. Anyukám 45 évesen lett allergiás. Am. nekem is ilyenek voltak az allergiás tüneteim. Reggel és este kijött, tsszögtem orrfújás ilyenek...Olyankor megittam egy kálcium pezsgőtablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!