Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Iszik valaki ganoderma teát?

Iszik valaki ganoderma teát?

Figyelt kérdés

Azt olvastam valahol, hogy orvosi véleményt kell előtte kérni, de állítólag semmi mellékhatása sincs

immunerősítés céljából szeretném szedni, mivel gyakran vagyok beteg, de ezért nem akarok elmenni az orvoshoz, főleg, hogy az én orvosom úgyis azt mondja, hogy igyam, ha szeretném

annyit kell tudni, hogy reflux betegségben szenvedek, de szerintem ez nem ellenjavallat

2017. máj. 4. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért teát akarsz? Hatékonyabbak a készítmények. Gondolom, a reflux miatt használod.
2017. máj. 4. 15:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem refluxra

refluxra tudom mit kell

immunerősítésre szeretném a ganodermát

mert azt mondják ez nagyon jó

a refluxot csak azért hoztam fel, hogy okozhat-e gyomor irritációt

2017. máj. 4. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Amit elvileg "mindent" gyógyít, az valójában semmit nem gyógyít.

Én elég sok teát megittam, kávét is, és egyéb ganodermás készítményeket használtam - semmit nem erősített az immunrendszeremen. Ugyanúgy elkaptam mindent, mint azelőtt.

Ja, és 1-2 évig alkalmaztam, napi rendszerességgel, tehát nem 1 tasaktól vártam a megváltást!

2017. máj. 19. 17:45
 4/5 lujo65 válasza:
Szia!Méltán nevezik a gyógynövények királynőjének a ganodermát.Én közel két éve kezdtem el rendszeresen fogyasztani.Erős allergiás panaszaim voltak kora tavasztól több hónapon át-gyakori arcüreggyulladással.Mára teljesen elmultak a tüneteim.Egy éve egy napot sem voltam beteg.Kérdésedre válaszolva a refluxra nagyon jó hatásfokú lehet.Nem mindegy azonban hol milyen tisztaságú gombát szerzünk be.
2019. ápr. 10. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Meg tudnád adni privátban a honlapodat, a foglalkozol is vele? Köszi!

2019. ápr. 14. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!