Bőrgyógyászatra vagy nőgyógyászhoz kell menni ezzel? Többi lent
20/L
külső nemi szerven a bőröm már több hónapja viszket, hámlik és fürdés után(miután lejön róla a hámlás) piros. egyszerű bőrgombára gyanakodtam vettem is rá canestent, de nem használt semmit (habár tény, hogy sokszor elfeledkeztem róla, nem éppen napi 2-3x volt kenve, inkább egyszer, vagy kétnaponta, ez lehet az oka?)
na szóval gondoltam, most már inkább elmennék vele orvoshoz, mert nem szép látvány, így a szex is felejtős. ilyenkor bőrgyógyászhoz kell menni? (hiszen bőrprobléma) vagy amiatt, hogy nemi szerven van, nőgyógyászhoz?
és bármelyikhez is kell menni, légyszi írjátok le hogy zajlik egy ilyen vizsgálat :))
köszönöm <3
a hüvelyemmel semmi gond nincsen, azért gondoltam én is, hogy ez nem nőgyógyászati probléma..csak a bőröm olyan.
de mégis milyen akkor egy ilyen bőrgyógyászati vizsgálat? le kell teljesen vetkőzni alulról stb? közelről megvizsgálja? ah olyan kellemetlen
pont olyan, mint a nőgyógyászati vizsgálat
amúgy mehetsz nőgyógyászhoz is, de sok értelmét nem látom, mert a pasidnak úgyis el kell mennie a bőrgyógyászhoz
Mindenképpen nőgyógyászhoz mennék. Nem feltétlenül gombás fertőzés, lehet bakteriális is, arra pedig semmit nem ér a Canesten. Sztk-ban ingyen fogadnak, csak ki kell várni a sorodat. Bár én biztosan elmentem volna már a második viszketős napomon, nem kínoztam volna magamat hónapokig.
20N
Az lemaradt, hogy zajlik a vizsgálat.
Bemész, elmondod, mi a baj. Felfekszel a vizsgálóasztalra. A doki egy vékony pálcával kenetet vesz. Elküldi tenyésztésre. Amikor megvan az eredmény (pár nap/hét), akkor visszahív, felírja rá a megfelelő krémet/kúpot/szájon át szedhető tablettát. De nálam már olyan is volt, hogy a vizsgálat után felírt rá valamit, mert már a bőröm kinézetéből tudta, mi lehet az. És max egy hét alatt el is múlt. Utolsó voltam.
google képek alapján nem pikkelysömör, ennyire nem néz ki durván.
köszi, de "kenetet vesz"? mondom, hogy nem belül olyan. csak az egyik nagyajkam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!