Jakab Dávid kérdése:
Mi lehet a lábammal és tehetnék vele?
Figyelt kérdés
Ma a suliban volt fociedzés és akkor egy gyerekkel közösen rúgtunk bele szemben egy lapbáda és a labda pont a lábfejemet érte de a lábfejem helyett a bokám fáj két oldalról mintha egy pillantra kiment volna a helyéről és visszakadt tudom mozgatni csak a járás futás lépcsőzés nagy fájdlmakkal jár!2010. máj. 15. 12:13
1/6 A kérdező kommentje:
Vagy csak meghúzodott egy kicsit az izom?
2010. máj. 15. 12:17
2/6 anonim válasza:
Szerintem menj be az ügyeletre, lehet, hogy csak iromhúzódás, de lehet komolyabb is, netán ínszalag, izomszakadás. Ha ennyire fájdalmas, mindenképpen lássa szakember és minél előbb. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy nem érdemes várni, hátha jobb lesz. Ha baj van, minél előbb látják el a sérülést, annál gyorsabban gyógyul!!! Jobbulást!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Megfeszíteni teljesen már tudom csak a hátrahajlítás fáj már csak
Egy kis izomhúzódás volt sztem
2010. máj. 15. 13:40
4/6 anonim válasza:
Örülök, hogy javul, pihentesd, de ha fáj továbbra is, mindenképp mutasd meg orvosnak.
5/6 anonim válasza:
Néha tényleg előfordul olyan ficam, ami kiugrik és magától vissza. Polcolás, jegelés, pihenés, és orvos lássa.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a sok aggódást de már meggyógyult és elmentem vele orvoshoz kis hizomhúzódás volt de felső testre tesizhettem
2010. máj. 20. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!