Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki fogja mutatni a vizsgálat?...

Ki fogja mutatni a vizsgálat? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Vérvételre kell menjek jövőhét után és jövöhéten lesz egy kis iszogatás ballagások miatt. Azt ki fogja mutatni a vizsgálat? És azt, hogy dohányzom? Lehet egyértelműek a kérdéseimre a válaszok mások számára, de én ebben nem vagyok jártas.

2017. ápr. 30. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Addigra kiürül a szervezetedből. Egy orvos,nőver de még egy mezei ember is megtudja mondani ha valaki dohányzik. Egyébként nem ezt keresik hanem azt amiért beutaltak.
2017. máj. 1. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy beutalód, rajta az értékekkel, amiket kérnek. Azt az előző nap fogyasztott dolgok jelentősen befolyásolják, ezért az orvos mondja is, hogy éhgyomorra kell-e menni, illetve előző nap mit ne fogyassz.
2017. máj. 1. 00:45
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként szeretném megkérdezni, Te egyedül jársz az orvoshoz és ez gyerekkorodban is így volt?

Engem mindig elkísért valaki felnőtt a családból, hogy megtanuljam ezeket, és a mai napig is otthon konzultálunk, ha valamit nem tudunk.

2017. máj. 1. 00:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdés mennyi lesz az a kis iszogatás, mert ha napokig elég sok, akkor egyes értékek nem lesznek jók, dohányozni sem ajánlott vérvétel előtt, az is megváltoztat pár értéket.
2017. máj. 1. 07:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Például egy pohár bor. Nem szeretnék és nem is fogok sokat inni. Akkor ha 2 napig nem dohányzom vérvétel előtt (ez egy példa), is ki fogja mutatni?
2017. máj. 1. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mutatja ki a dohányzást, és az alkoholt sem, hacsak nem ittad már tropára a májad. Mindenesetre, a vérvételt megelőző nap ne igyál alkoholt!
2017. máj. 1. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!