Napi 7 óra ingázást kibír az ember szerintetek? Vagy ez már egészségre káros lenne?
Figyelt kérdés
3,5 óra oda, 3,5 óra vissza. 190 km, vonat, busz, villamos, metró, gyaloglás és emellett mindösze napi 4-5 óra alvás. Ezt meddig bírná az ember egészségileg? Vagy csak megszokás kérdése ez is?2017. ápr. 28. 21:22
1/5 anonim válasza:
Semeddig.
Én egyetemre voltam bejárós, a vonatút 1 óra volt, de előtte a falumból a városba buszozás, fél órás, plusz ritkán jött és várakozni csomót kellett a csatlakozásra. Engem megviselt, 2 hónapig bírtam, utána inkább be se mentem. Következő félévtől kolis lettem.
Szerintem ez rendkívül megterhelő a szervezetnek, másra nem is marad az embernek ideje. Miért szorulsz ennyi ingázásra?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó szerencsére, egy ismerősöm akarja, mert spórolni akar az albérlettel, énszerintem hülyeség, de hiába mondom neki.
2017. ápr. 28. 21:27
3/5 anonim válasza:
Inkább öngyilkos lennék, minthogy napi 7 órát ingázzak.
4/5 anonim válasza:
Én egyszer kényszerültem hasonlóra, mikor felmondták az albérletemet és nem volt hirtelen hova mennem. Napi 3 óra oda, u.a. vissza volt az út Pesten a munkahelyemre 170 km-ről vidékről. 3 hétig bírtam, utána egy reggel rosszul lettem a fáradságtól és feladtam. Még jó, hogy 1 hónapon belül idehaza kaptam munkát, így végül jól jártam :)
5/5 anonim válasza:
Én 5 kor keltem hogy 8 ra beérjek a suliba, és 1 órát utaztam. Visszafelé meg este 6 ra értem haza. Már azt is elég nehezen bírtam mert volt hogy fél 8 ra tudtam csak hazaérni szóval szerintem sehogy. Ki fog készülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!