Visszérműtéttel kapcsolatban írnátok tapasztalatokat? Tb alapon szeretném megcsináltatni. Ismertek jó érsebészt az István kórházba? Oda kaptam beutalót Angiológiára is.
30-as éveim elején járok, álló munkát végeztem 14éves korom óta, van egy 20hónapos kisfiam. Elég vastag, mutatóujjnyi visszereim vannak a combjaimon, ami már nadrágon keresztül is kitapintható, dudoros. Állapotosságom előtt voltam vele a körzeti orvosnál, de azt mondta, amíg nem szültem nem igazán végeznek ilyen műtétet, mert a terhesség alatt még nagy teherbírásnak van kitéve. Mivel már van egy 20hónapos kisfiam, ismét beszéltem a körzetivel, kaptam beutalót az István kórházba Angiológiára, ahova holnapra kaptam időpontot, a vizsgálati eredmény tudatában kell beszéljek majd az érsebésszel. Mire számíthatok egy ilyen műtéttel? Tb alapon szeretném megcsináltatni. Mennyi időt kell kórházban tölteni? Gondolom nem ambulánsan végzik. Mennyi nagyjából a felépülési idő, mikorra már terhelhetem? Műtét után fásliznom kell? Sokat kell pihentetni? Mert a kisfiam 20hónapos, sok törődést, figyelmet igényel, sok időt szoktunk kint a levegőn tölteni, lévén panelban lakunk.
Előre is köszönöm a válaszokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!