Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassak le egy...

Hogyan szoktassak le egy lányt az alkoholról és a cigarettáról?

Figyelt kérdés
van egy hozzám közel álló lány csak az a baj ,hogy dohányzik (igaz nem rég óta ) és kb heti egyszer iszik.nos ez azért nem jó mert a vérével van valami baj és hajlamos az agyvérzésre és a vérrögképződésre meg minenféle nyavalyára .sajnos nem tudom a betegség nevét mert olyan hosszú és fura . azt mondja nem akar leszokni a cigiről (szerintem a meghízástól fél de ez nem tuti ) ötletek ? ki hogy csinálná a helyembe ?
2010. máj. 14. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Amíg önszántából nem akar,nem fog leszokni.Velem is így volt.Sokan mondták,de nem érdekelt,pár évbe tellett mire leszoktam a piáról-a cigi megmaradt.
2010. máj. 14. 20:11
 2/4 A kérdező kommentje:
és ha önszántából nem akar akkor nézzem majd ,hogy hal meg elöttem?
2010. máj. 14. 23:33
 3/4 A kérdező kommentje:
14 éves önálló gondolkodása is alig van az embernek ilyenkor (szerintem )
2010. máj. 14. 23:34
 4/4 anonim válasza:
Van egy hozzád közel álló lány,-vajon Te is olyan közel állsz hozzá? Ha igen a válasz,-akkor az akaraterő dolgában nem áll valami jól a kislány. Tudja,hogy beteg,-neki különösen árt minden olyan egészségromboló élvezeti szer mint cigi és alkohol. Egyáltalán miért kell egy lánynak inni heti rendszerességgel?Ezen gondolkozz el és lépj egy hosszut. Önsorsrontó. A szakemberek is csak együtműködő partnereken tudnak segíteni..
2010. máj. 17. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!