Elpattanhat köhögéstől egy ér?
nagyon köhögök egy pár napja, ès tegnap este hanyatt feküdtem az ágyban, köhögtem, ès olyan volt mintha egy èr vagy ín vagy nemtudom mi , megfeszülne, mint egy húr mondjuk.de hülye helyzetben volt a fejem is.
ugye ennyitől nem pattan el az ütőerem vagy ilyesmi? fájdalmat nem èreztem ès nem is èrzek.
Nem, az erek nagyon erősek, vérvételnél beszélgettem sokszor egy idős nénivel (már nyugdíjba ment) és mesélte, hogy régen nem voltak ilyen francos tűk és sokkal nagyobb tűvel kellett dolgoznia és sokszor lecsúszott az érről, olyan mintha egy gumitömlőbe akarnád beszúrni a tűt.
Nagy ütésnél viszont sérülhet az ér fala amitől gyönyörű véraláfutásaid lehetnek...
Nekem egyszer 100kg pala esett a combomra (azóta is csodálkozom, hogy nem tört el a combcsontom, mindegy nem is ez a lényeg) 1-2 napig csak brutálisan bedagadt de amikor kezdett lemenni a dagadás akkor tiszta véraláfutásos volt a combom.
Szóval köhögéskor kétlem, hogy bármi bajod lehetne :D
Amit érezhettél az inkább egy ínszalag lehetett
huh...köszi
bocsi csak kissè hipochonder vagyok.
igen inkább ínszalag megfeszülèsèhez hasonlított a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!