A bal combomban észrevettem vmi keményet de nem látszik csak ha kitapintom akkor ezt érzem két helyen is . Mi lehet ez? Lehet, hogy vérrög?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 12:17
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódnod. Nekem a combom belseje tiszta gubós. Mikor elmúlik az egyik jön a másik. Észre se lehet venni sokszor, csak mondjuk ha fáj, vagy ha nem fáj akkor zuhanyzás közben veszem észre. Nem lehet látni, de ha kitapintom (nem viccelek) 50 forintos nagyságú hatalmas göböket érzek benne. Ezek ilyen mérges pattanások, dúcok, vagy nem is tudom minek nevezzem. Egy idő után elmúlnak. Nekem olyan 3 hét alatt szokott elmúlni 1. Hogy miért van ez, azt nem tudom sajnos...
2/6 anonim válasza:
Izomcsomó,esetleg zsírcsomó.Nekem is van,ha nőne akkor kell mennem a dokihoz!
3/6 anonim válasza:
a vérrög nem kemény és nem lehet kitapintani
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:d
2010. máj. 14. 13:32
5/6 anonim válasza:
Zsírcsomó, ha nem okoz problémát nem kell vele csinálni semmit. De ha téged zavar, helyi érzéstelenítésben a sebész kikapja.
6/6 anonim válasza:
Nos igen, ha zsírcsomó, akkor ki lehet építeni, ha pedig izomcsomó, akkor ki lehet masszírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!