A vízzel hígított szörp hízlal?
A sörgyárban ahol dolgoztam, palackoztak traubi szódával kevert sört is. Valami "sörcik" volt a neve. Mindent lehet mindennel hígítani, ami elkeveredik egymásban.
Ja és ezt el is adták!
De megjegyezném, hogy nem a szörp hizlal, hanem a hozzáadott adalékanyagok.
Ez a nagy tévedése a közvéleménynek! Mert a cukor az nem hizlal. Az iskolázottabb emberek csak azért terjesztik ezt, mert valamivel be kell etetni a jónépet, hogy irányítható legyen, mindenki függjön valamitől.
A répacukor, nádcukor, ha normális az emésztés, a beleinkben lévő önálló életformák átalakítják a szervezetnek kedvező anyagokra, és ezek már nem édesítik a vért. Az olyan anyagok hizlalnak, amiket a szervezet nem ismer, salakanyagként nem választja ki az emésztés során. Az egyik ilyen anyag a gumipor, amit az utjainkon koptatunk. Ez a leveleken keresztül bekerül a növény rendszerébe, de mert ez annyira idegen anyag, Ő sem tudja mit kezdjen vele, ezért a gyümölcs húsában a lédús rostok között raktározza. Hogy a gyümölcs a földre hullva ott elrothadva, a talajból ismét tápanyaggal szolgáljon a növénynek, immár átalakulva. Az állatok ellopják a gyümölcsöt, azt a benne lévő idegen anyaggal együtt beflammolja. Aztán az Ő szervezete sem tudja hasznosítani ezért zsírszövetbe csomagolja, hátha még szükség lesz rá.
Az aki folyton csak ilyen anyagokkal teli étrenden él, bizony gyorsan gyarapszik, mert a szervezete szinte minden tápanyagból zsírszövetet csinál.
Ez a természet körforgása, amibe atyáink már régen belenyúltak, és a túliskolázott egyének nagyon is félre magyarázzák.
A szervezetet kell rávenni arra, hogy az evolúció során megszokott módon működjön, és akkor lehet enni mindent ami a természetből származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!