Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Muteni kell a terdemet?

Muteni kell a terdemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27 eves vagyok. A terdeimmel sosem voltam megelegedve, mert mar vagy 10 eve vannak fajo panaszaim. Hullamzoan jottek. Neha napokig fajt hol az egyik, hol a masik, aztan honapokig semmi. De az evek multaval egyre gyakoribbak es eroteljesebbek a szurasok. Mindketto terdem szokott, de az utobbi idoben (1-2 ev) inkabb csak a bal) A problema, hogy 1-2 eve elkezdtem konditerembe jarni es pont emiatt eddig nem is nagyon edzettem labra, mert ahogy probalok vmit labra edzeni rogton elkezd fajni a terdem. De ma mar nem is kell lemennem. Eleg ha csak allok. Egyebkent szakacskent dolgozom, szoval eleg sokat kell allnom. Probaltam mar a Dona port, amitol idoszakosan jobb lett illetve szedek glukozamint is, de felek, hogy mutet lesz belole, mert egyik sem tartos megoldas. Orvoshoz is szeretnek menni megnezetni, de csak augusztusban tudok, mert kulfoldon dolgozom. Szerintetek mennyi az eselye, hogy rovidesen muteni kell? Ill. a mutet utan mikor dolgozhatok megint?

2010. máj. 13. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ha a szalagokkal van a gond, akkor műteni kell előbb utóbb. Műtét után kb. 1,5-2 hónap múlva dolgozhatsz de addig is gyógytorna, pihenés, gyógyszer stb.
2010. máj. 14. 12:04
 2/2 anonim válasza:
Mi lett a térdeddel?
2011. márc. 20. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!