Hogyan kell jól aludni?
Nagyon nehezen alszom el és reggel mindig kómásan ébredek.A nap folyamán sem vagy túl éber.Nem alszom el órán,de elég kimerültnek érzem magam olykor-olykor.
Szüleimet és tesómat is figyeltem,hogy ők mennyi idő alatt alszanak el (pl.tévézés közben néztem őket)
Mindhárman becsukják a szemüket és pár perc alatt már alszanak is.Apánál ezt onnan tudni,hogy nekiáll horkolni.
Én meg csak fekszem az ágyban és nézek ki a fejemből.
Volt hogy olvastam előtte,volt hogy tévéztem.Na ilyenkor elönt a fáradság és alig tudom nyitva tartani a szemem , DE,miután leoltom a lámpát/kikapcsolom a tévét ,olyan gyorsan kimegy az álom a szememből,hogy csak na,és onnantól kezdve várhatok megint.
Ennyi történik :
-fekszem az ágyban,nézelődök a szobámban,forgolódok,unatkozom aztán egyszer csak reggel lesz és hulla fáradt vagyok.
20:00 már ágyban vagyok,a matrac nagyon kényelmes.
A szemem alatt minden reggel karikák vannak,volt hogy úgy néztem ki,mint aki elmegyogyóból szökött !
Hogyan tudnék jól aludni ?Van valami titka ?Tea esetleg ?
14l
Én sem tudtam sosem. De a hét közepére már megy, mert addig kifáradok. Aztán meg az a baj, hogy kevés a 7-8 óra.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!