Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rejtélyes vádlifájás, vajon...

Rejtélyes vádlifájás, vajon mitől?

Figyelt kérdés

1-2 hónapja nagyon könnyen bedurran a vádlim, pl. futástól, tornától, ami előtte nem igazán volt jellemző (pár éve rendszeresen csinálom ezeket, a vádlimban sosem szokott előtte izomláz lenni).

Már többedszerre fordul elő, hogy reggel úgy kelek, hogy egyik vádlimban iszonyatos fájdalom van, rettenetes ráállni, olyan, mint valami extra durva izomláz, mindezt úgy, hogy előző nap nem mozogtam semmit. Múltkor például olyan volt, hogy egyik nap egyik vádlimban volt ez, következő napra rá pedig a másikban.

19 éves lány vagyok, tudtommal semmilyen betegségem nincs. 2,5 hónapja fogamzásgátlót szedek, előtte 1 évig nem szedtem, azelőtt pedig más fajtát, mint most.

2010. máj. 13. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Azt nem tudom, mitől van, de meg tudom javítani, ha írsz nekem. Egy kis masszázs hamar kihozza, és azt is könnyen el tudom képzelni, hogy néhány masszázs és egy időnkénti karbantartás hatására el is múlik az egész.

Gyógymasszőr

2010. máj. 18. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Még azt megkérdezném, hogy mennyit iszol egy nap.
2010. máj. 18. 07:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Napi 2-2,5 liter vizet iszom.
2010. máj. 19. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elég sok, akkor ez nem lehet az ok.
2010. máj. 20. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!