Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb vény nélkül...

Melyik a legjobb vény nélkül kapható altató? (ami, ha lehet nem okozhat függőséget)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és már évek óta nem alszom rendesen. 11kor fáradok el 5kor kelek és tökre kivagyok...egy napja kaptam egy ismerősömtől vmi amerikai altatót (utolsó szemek...) és aludtam. Kipihent voltam. Nagyon jó érzés volt. És szerintem ha pár napig (hétig) szednék valami enyhébbet akkor visszaállhatnék. Nekem egy próbát megér!
2010. máj. 13. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Altató nem kapható vény nélkül, csak gyógynövényes készítmények. Macskagyökér, citromfű, levendula, ezek kombinációi, vagy homeopátiás szerek.
2010. máj. 13. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Van a herbáriának alvást segítő teája, de én inkább - 15 évesen - nem gondolkodnék ilyenen. Én is nehezen aludtam el és leginkább amiatt, mert nem fáradtam el kellőképpen estére, éjjelre. Mozogni kell valamit, jó sokat, lehetőleg minden nap és aztán menni fog szerintem.
2010. máj. 14. 11:54
 3/3 anonim válasza:
Én a helyedben semmilyen,-baráttól, ismerőstől kapott gyógyszert nem vennék be.Ismeretlen a mellékhatása ,akár halált is okozhatott volna. GONDOLKODJ!! 15 évesen inkább azon gondolkozz,hogy mi lehet az oka az alvási problémádnak. Nem vagy elég fáradt: sportolj. Vannak lelki gondjaid:keress fel szakembert.Semmiképpen ne nyúlj gyógyszerhez. Csak orvosi utasításra.
2010. máj. 17. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!