Van arra hiteles tudományos magyarázat, hogy az ásványi kövek tényleg jótékony hatással vannak az egészségünkre, közérzetünkre?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. a rózsakvarc ékszerekre, vagy egy nagyobb ásványi kődarabra, ha a szobájába helyezi.
A masszőröm javasolta nekem a rózsakvarc ékszereket a javulásom érdekében (nem súlyos beteg vagyok, inkább csak lelki eredetű)
Van alapja, van leírás hogy milyen követ kell a különböző problémákra alkalmazni?
Köszönöm.:)
19/L
2017. ápr. 17. 20:11
1/3 anonim válasza:
Az ásványok hasznosak, de nem mind úgy ahogy bemesélik. :) Pl ott a só. Nagyon fontos ásvány a szervezetnek! De valami kavicskarkötő max csak placebo. :)
2/3 anonim válasza:
Én nem hiszek benne, de elfogadom, hogy vannak olyanok akik hisznek. Tudományosan nem igazán lehet bizonyítani, hogy jótékonyan hatnának. Lehet, hogy azért „gyógyít”, vagy használ jótékonyan, mert hiszel benne.
3/3 anonim válasza:
Tudományosan arra van bizonyíték, hogy nem érnek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!