Valami ötletetek van erre?
Figyelt kérdés
Viszket és nem tudom mivel kezelhetném. Szerintem valami vegyszeri allergia lehet mert frissen vett ruhát hordtam pár napig (tudom ez hülyeség volt), viszont ez már 3 hete van és nincs ötletem hogy orvos nélkül lehet-e kezelni. Úgyhogy ha itt valaki tud valami biztatót mondani az megkérem meséljen ha nincs akkor bőrgyógyász.
2017. ápr. 17. 16:22
1/2 anonim válasza:
Azzal jársz a legjobban, ha elmész bőrgyógyászhoz. Addig szedhetsz rá antihisztamint (loratadin pl vénynélküli) és lehet van olyan krém is ami vénynélküli és enyhíti a viszketést. Nekem speciális krémet írtak fel amit gyógyszertárban kevertek ki, illetve szteroid tartalmú krémet kellett használnom 1 hétig +desloratadin tabletta, de sajnos ez vényköteles.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi ^^
2017. ápr. 17. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!