Mit tegyek a lábammal, hogy ne legyen ilyen kiütéses borotválás után?
Szóval nemrégiben leborotváltam a combomat, és valami gusztustalanul néz ki. Lejjebb, ahol nem borotváltam, ott minden rendben van, de itt fent, a combomnál nagyon csúnya. A barátnőmmel még nem feküdtünk le, és félek, hogy szörnyet hal, ha meglátná a közeljövőben.
A válaszokat előre is köszönöm!
Minek borotváltad le? :O
Egyébként Aloe Vera gél segít.
Feltételezhetem, hogy fiú vagy...? Minek borotválod a lábad...?
Mármint, szíved joga, de úgy mégis? Ha nem akarsz szőrt akkor gyanta. Mert a borotválástól így fog kinézni. Begyulladnak a szőrtüszők. Gondolom nem akarod radírozni a lábaid, testápolózni, teafaolajazni meg szórakozni vele, nem?
Én is szörnyethalnék, ha ezt meglátnám a párom lábán amúgy :D
Külön imádom simogatni a lábát, olyan kis selymes a sok kis szőrtől :D (amit ha nem ér borotva akkor puha alapból)
1: Azt hol lehet kapni?
Általában géleket keresek, krémek nem válnak be.
Borotválás után radírozni kell a bőrt, hogy ne nőjön alá a szőr, és ne gyulladjon be. Én sima mosogatószivaccsal szoktam dörzsölni, értelemszerűen a dörzsis felével. Jó karcolós érzés, de hatékony. :) Esténként fürdésnél mindig átdörzsölöm, 2-3 perc alatt megvan. :)
Amúgy fiúként is nyugodtan borotváld a lábad, sok lánynak bejön a sima bőr. :) Ma már elég sokan borotválják szerencsére. De ha gyantázod az még jobb, mert sokkal szebb és hosszan tartóbb lesz a simaság, és nem lesz szúrós amikor nő vissza. :)
Ugyanúgy használsz borotvagélt, mint az arcodhoz?
Ha igen, akkor érzékeny a bőröd. Borotváció után valamilyen gyógynövényes kenőccsel kenegesd be. Jó az aloe, a citromfű, a körömvirág.
5-ös, ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Sosem tudnék komolyan venni egyetlen férfit sem, aki szőrteleníti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!