Milyen indokkal írna fel a doki xanaxot/frontint/rivotrilt?
Manapság elég sokat idegeskedek, pedig semmit sem változtattam az életvitelemen, csak nem tudom, folyton van valami, amin kiakadom és aggódok. Most, ha ennyit elmondok neki, az kétlem, hogy segítene akármit is. Egyszer adtak egy milligrammos xanaxot és jól elvoltam egész nap vele, semmi ideg nem volt.
Szóval?
Nem tudom olvassa e valaki még ezt...
Rivotril tényleg nagyon hatásos,viszont nagyon rá lehet szokni,és ez esetben mindent elcseszel vele,mert megváltoztatja teljesen a viselkedésedet.A fehér 2 mg-os teljesen felold,10 perc után hat,azt nagyon nagy óvatossággal,és max.csak alkalmanként lehetne beszedni,ha valami nagy stressz,vagy pánik van.
Én szedtem 2 mg-osat,és nagyon rászoktam,egyre több kellett,a végén 10-12 db ment le 1 nap! 2 és fél év után abbahagytam,4-5 hónap kegyetlen elvonási tüneteim voltak,ha a Tesóm nem segített volna,meg is halhattam volna.
Ez a rászokás ugyan az én hülyeségem volt,de télyleg szedeti magát a Rivó.
Ez 10 éve volt.
Most kb.3 hónapja szedek ismét Rivót,rendesen Pszichiáter írja fel,mert szoc.fóbia bizonyos tüneteivel élek együtt.
De most a narancssárga 0.5 mg-os felét veszem be minden reggel,tehát 0.25 mg-ot.Ez lehet,hogy kevés,valamit használ,de nem szeretnék többet szedni,mert félek tőle a régi esetem miatt.
Szóval valami gyengét kipróbálhatsz,de csak ha pszichiés eredetű a problémád,nem pedig sima hisztizés(már bocsi)
De mindenesetre nagyon kell ezekkel vigyázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!