Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen indokkal írna fel a...

Milyen indokkal írna fel a doki xanaxot/frontint/rivotrilt?

Figyelt kérdés

Manapság elég sokat idegeskedek, pedig semmit sem változtattam az életvitelemen, csak nem tudom, folyton van valami, amin kiakadom és aggódok. Most, ha ennyit elmondok neki, az kétlem, hogy segítene akármit is. Egyszer adtak egy milligrammos xanaxot és jól elvoltam egész nap vele, semmi ideg nem volt.

Szóval?

2017. ápr. 12. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
Frontin az nyugtat ,de a Rivotrilnak nincs párja! Kedélyt javít ,magabiztossabb vagy tőle + persze nyugtat! Xanaxból az SR fajta a jó ! Minél magasabb hatóanyagtartalmú annál jobb lesz. Bármelyiket is szerzed be. Mondd el a tüneteid , és felírják. De jobb ha célozgatsz rá ,hogy neked már bevált valamelyik ;-)
2017. ápr. 12. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:
12%
A helyzet az hogy egyik se használ mindegyik szar mert én súlyos pánik roham depressziós vagyok 3 éve 18 évesen és többször is voltam pszhiháitrián és a fóbiáim se nagyon javultak és egyre rosszabbodik az állapotom nulla nehéz bármit élni vele . Én nem is szedek gyógyszereket mert feleslegesek.
2017. ápr. 12. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
Ezek a szerek csodálatosak ! Ha szednéd őket 18:04-es nem itt tartanál :-)
2017. ápr. 12. 19:17
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon nehezen írják fel pl a Rivo ami a legjobb ,csak pszichiáter írhatja fel. Igazolvány kell a kiváltáshoz. A fehér rivó csodákra képes ! Többitől elalszok ,arra jó !
2017. ápr. 12. 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem kérdés csak a Rivotril! Körülményes felíratni főleg a 2mg-os fajtát ! Legegyszerűbb ,ha van ismerősöd akinek van ,és kérsz tőle! Vagy veszel valakitől! Tökölön ültem bent ott 1 csomag dohány volt 1szem, ez forintosítva 600Ft/szem ,de kint olcsóbb. 100-150/szem ami azt eredményezi, hogy 1 üveg 100szemes az 10ezer jó magyar forint körülbelül. De ha qva nagy gondod van az átrak egy másik világba , 1-2szemről beszélek! Tehát a 100szem az qva jó ,és qva sok is egyben !!!
2017. ápr. 12. 22:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom olvassa e valaki még ezt...

Rivotril tényleg nagyon hatásos,viszont nagyon rá lehet szokni,és ez esetben mindent elcseszel vele,mert megváltoztatja teljesen a viselkedésedet.A fehér 2 mg-os teljesen felold,10 perc után hat,azt nagyon nagy óvatossággal,és max.csak alkalmanként lehetne beszedni,ha valami nagy stressz,vagy pánik van.

Én szedtem 2 mg-osat,és nagyon rászoktam,egyre több kellett,a végén 10-12 db ment le 1 nap! 2 és fél év után abbahagytam,4-5 hónap kegyetlen elvonási tüneteim voltak,ha a Tesóm nem segített volna,meg is halhattam volna.

Ez a rászokás ugyan az én hülyeségem volt,de télyleg szedeti magát a Rivó.

Ez 10 éve volt.

Most kb.3 hónapja szedek ismét Rivót,rendesen Pszichiáter írja fel,mert szoc.fóbia bizonyos tüneteivel élek együtt.

De most a narancssárga 0.5 mg-os felét veszem be minden reggel,tehát 0.25 mg-ot.Ez lehet,hogy kevés,valamit használ,de nem szeretnék többet szedni,mert félek tőle a régi esetem miatt.

Szóval valami gyengét kipróbálhatsz,de csak ha pszichiés eredetű a problémád,nem pedig sima hisztizés(már bocsi)

De mindenesetre nagyon kell ezekkel vigyázni!

2017. ápr. 17. 11:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Addíktív szer a Rivotril ,nagyon könnyen rá lehet szokni. Én is rászoktam. 8 éve szedek majdnem minden nap ! De viszont 8 éve vagyok anyagilag rendben ! A szernek köszönhetem !!!
2017. ápr. 17. 17:40
 8/11 anonim válasza:
A Frontin elég rős függőséget is okozhat, valamint az agy működésére sincs túl jó hatással.. Vannak olyan tanulmányok, amik szerint egyenesen butít. Ismerősöm évekig szedte, és nála elég erős függőség alakult ki, főleg amikor próbálta abbahagyni, pánikrohamai is lettek. A Xanax és a Rivotril is hasonlóan erősek.. Én a helyedben inkább valami természetes nyugtatókkal próbálkoznék.
2017. ápr. 24. 10:17
 9/11 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 10:17--Persze butít ha valaki piázik rá. Ha be vagy rúgva ,és rászeded valamelyiket két dolog történhet : 1.Széthányod magad (ez a gyakoribb) ! 2.Annyira lelassít,hogy hihetetlen ,a hangokat kb látni fogod! Elég esélyes ,hogy felejtesz dolgokat amik a "hatás" alatt történtek veled !
2017. ápr. 26. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Jézusom...
2017. júl. 9. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!